
کارآفرین بودن، کار آسانی نیست و همواره شما به عنوان یک کارآفرین، متحمل فشارهایی از محیط بیرونی هستید. این فشارها و نگرانیها مسائل مختلفی از قبیل مسائل مالی و انسانی را در بر میگیرد. در میان این نگرانیها شما همواره در تلاش هستید که کسبوکارتان را در مسیر درست و صحیح حفظ نمایید. یکی از کارهایی که شما را در مسیر موفقیت به جلو هدایت میکند؛ جذب سرمایه برای ادامهی موفقیت آمیز مسیرتان است. در فضای کسبوکار، فرصتهای سرمایهگذاری متنوعی پیش روی شما قرار دارد؛ اما تمامی آنها مناسب کسبوکار شما نیست. بنابراین، اگر به دنبال جذب سرمایه هستید؛ در این نوشتار قصد داریم توصیههایی را در رابطه با جذب سرمایه و تأمین منابع مالی برای شما عنوان نماییم که شما را در کنترل امور مالی یاری میرساند.
نیازهای خود را ارزیابی کنید.
هر فرصتی برای جذب سرمایه، ناشی از نیاز است. این نیاز ممکن است ناشی از توسعه و بهبود کسبوکارتان باشد. بنابراین، باید به درستی و دقیق تبیین نمایید که به چه دلیل قصد جذب سرمایه را دارید. اگر نیاز شما به درستی تبیین شده باشد؛ میتوانید میزان سرمایهی مورد نیاز را بهتر تعیین نمایید و سرمایهی جذب شده را بهینهتر به نیازهایتان تخصیص دهید.
یک استراتژی داشته باشید.
برای صرف سرمایهی جذب شده در جای مناسب، باید سیستمی به منظور ارزیابی شرایط و نیازهایتان داشته باشید. جذب سرمایه، بدون در نظر گرفتن شرایط، کسبوکار شما را به انحطاط خواهد کشاند. در نتیجه، باید استراتژیهایی هوشمندانه برای به کارگیری سرمایهی جذب شده تعیین کنید تا از این طریق بتوانید به پیشرفت قابل توجهی دست یابید و از اسراف منابع مالی در دسترس جلوگیری کنید.
به ایجاد تنوع در کسبوکارتان فکر کنید.
هر کارآفرینی میداند که برای کسب موفقیت هر چه بیشتر و بقا در دنیای کسبوکار امروزی باید ریسکپذیری خود را بالا ببرد. خبر خوب در اینجا این است که شما میتوانید ریسکهای پیش رویتان را متعادل کنید و بازدهی خود را افزایش دهید. این امر با ایجاد تنوع در محصولات و خدماتی که ارائه میدهید امکانپذیر است. در حقیقت شما میتوانید سرمایهای که جذب کردهاید را به فعالیتهای مختلفی تخصیص دهید و از این طریق احتمال عدم موفقیت خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.
بر روی آینده تمرکز کنید.
به شما توصیه میکنیم به هنگام جذب سرمایه دیدی بلندمدت داشته باشید و این موضوع را مدنظر قرار دهید که سرمایهای که امروز جذب میکنید؛ در آیندهی کسبوکارتان بسیار مؤثر است. بنابراین، هنگامی که میخواهید سرمایهی جذب شده را به فعالیتی اختصاص دهید؛ این موضوع را در نظر بگیرید که تخصیص این سرمایه در ۵ یا ۱۰ سال آینده چه ارزشی را برای شما به ارمغان میآورد. در این مرحله سعی کنید، از تخصیص سرمایه به فعالیتهایی که موفقیتهای کوتاهمدت را برای شما به همراه میآورند، به جد بپرهیزید و صبر و شکیبایی پیشه کنید. چرا که موفقترین کارآفرینان جهان، با شکیبایی طوفانها و سختیها را پشت سر گذاشتهاند تا به دریای موفقیت رسیدهاند.
سخن پایانی!
بهترین و موفقترین کارآفرینان، از انجام کارهای سخت هراسی ندارند. آنها همواره در حال پرورش ایدههایشان هستند و با جسارت رویاهای خود را دنبال میکنند. شما در جایگاه یک کارآفرین همواره باید اهداف خود را مدنظر قرار دهید و تصمیماتی را اتخاذ نمایید که شما را در راه تحقق این اهداف یاری کند. جذب سرمایه نیز یکی از این تصمیمات است. در نهایت از شما میخواهیم که با ذهنی باز و با رویکردی بلندمدت در رابطه با جذب سرمایه و میزان آن تصمیمگیری کنید.
نگارش و ترجمه: مینا کاظمیان
منبع: www.talk-business.co.uk